Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Artvin Yangın - Artvin De Korkunc Yangin, Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyünde 7 temmuz 2020 tarihi öğle saatlerinde yangın meydana geldi.

Artvin Yangın - Artvin De Korkunc Yangin, Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyünde 7 temmuz 2020 tarihi öğle saatlerinde yangın meydana geldi.. Yangında, 3 katlı ev ile. Artvin'in yusufeli ilçesinde dokumacılar köyü'nde yangın çıktı. Artvin yangın ile ilgili haberler. Çıkan yangında köy evleri de etkilendi. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, şiddetli rüzgar nedeniyle hızla tüm köye artvin'in dereiçi köyünde yangın:

Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, şiddetli rüzgar nedeniyle hızla tüm köye artvin'in dereiçi köyünde yangın: Artvin'in yusufeli ilçesi demirkent köyünde çıkan yangında, 3 katlı ev ile yangın söndürme çalışmaları sırasında patlayan tüp paniğe neden oldu. Haber ajanslarının artvin ilinden artvin ortaköy'de yangın: Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredeki evlere de sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın, artvin merkez ve ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından söndürüldü.

Last Minute Fire Horror In The Yusufeli District Of Artvin More Than 50 Houses Are On Fire
Last Minute Fire Horror In The Yusufeli District Of Artvin More Than 50 Houses Are On Fire from i4.hurimg.com
Haber ajanslarının artvin ilinden artvin ortaköy'de yangın: Edinilen bilgiye göre, artvin'in borçka ilçesine bağlı aşağı muratlı mahallesinde recep ve murta aydın'a ait iki ailenin kaldığı evin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesinde bir evde çıkan yangın büyüyerek başka bir eve sıçradı. Köyde yaşayanlar tahliye edildi, 60'a yakın ev yandı. Artvin yangin indir, artvin yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Son dakika artvi̇n yangın haberleri ve artvi̇n yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. 6 binadaki 14 daire yandı hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor.

Artvin yangın haberleri sayfasında artvin yangın haberlerini bulabilir tüm artvin yangın haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Artvin yangın son dakika haberleri ve artvin yangın video ve resimleri. Artvin'in murgul ilçesinde ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle örtü yangını çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesinde dokumacılar köyü'nde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyünde 7 temmuz 2020 tarihi öğle saatlerinde yangın meydana geldi. Artvin yangın haberleri sayfasında artvin yangın haberlerini bulabilir tüm artvin yangın haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Son dakika artvi̇n yangın haberleri ve artvi̇n yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Alevler en az 30 evi yaktı. Artvin'de 60 hanenin yandığı köy havadan görüntülendi. Artvin'de bir oto tamircisinde yangın meydana geldi. Bölgede çok sayıda köy evi yanıyor. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı sahlepçiler mahallesinde yangın çıktı. Haber ajanslarının artvin ilinden artvin ortaköy'de yangın: Muhtar sabri duman, köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor.

Yangın sırasında evden çıkamayan yürüme engelli göğercin'in yanarak öldüğü belirlendi. Artvin son dakika haberleri : Artvin yangın ile ilgili haberler. Artvin yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Artvin'in yusufeli ilçesinde bir evde çıkan yangın büyüyerek başka bir eve sıçradı.

Artvin De Yangin Felaketi Gun Agarinca Ortaya Cikti Yeni Safak
Artvin De Yangin Felaketi Gun Agarinca Ortaya Cikti Yeni Safak from img.piri.net
6 binadaki 14 daire yandı hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Devam eden yangında küçükbaş hayvanların telef olduğu belirtildi. Kısa sürede büyüyen yangın, artvin merkez ve ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından söndürüldü. Yusufeli ilçesindeki zeytincik köyünde çıkan yangında cami ve köy odası ile 22 ev artvin valisi kemal cirit, i̇l jandarma komutanı albay mustafa çelik, emniyet müdürü alaattin akbaş. Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyü sahlepçiler mahallesinde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın sırasında evden çıkamayan yürüme engelli göğercin'in yanarak öldüğü belirlendi. Edinilen bilgiye göre, artvin'in borçka ilçesine bağlı aşağı muratlı mahallesinde recep ve murta aydın'a ait iki ailenin kaldığı evin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Yangında, 3 katlı ev ile.

Yangında, 3 katlı ev ile.

Köyde 60'ya yakın ev yandı. Artvin'in yusufeli ilçesi demirkent köyünde çıkan yangında, 3 katlı ev ile yangın söndürme çalışmaları sırasında patlayan tüp paniğe neden oldu. Çıkan yangında köy evleri de etkilendi. Artvin'de bir köyde yangın çıktı. Haber ajanslarının artvin ilinden artvin ortaköy'de yangın: Artvin'de bir köyde yangın çıktı. Son dakika artvi̇n yangın haberleri ve artvi̇n yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muhtar sabri duman, köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor. Artvin yangın haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Yangında, 3 katlı ev ile. Yangın sırasında evden çıkamayan yürüme engelli göğercin'in yanarak öldüğü belirlendi. Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyünde 7 temmuz 2020 tarihi öğle saatlerinde yangın meydana geldi. Yusufeli ilçesine bağlı demirkent köyünde muhtar selahattin satır'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İçişleri bakanlığı sözcüsü i̇smail çataklı, afad'dan 1 milyon tl acil yardım ödeneği gönderildi. Edinilen bilgiye göre, artvin'in borçka ilçesine bağlı aşağı muratlı mahallesinde recep ve murta aydın'a ait iki ailenin kaldığı evin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı.artvin'in murgul ilçesine bağlı damar köyü. Artvin yusufeli'nde 50'ye yakın eve sıçrayan yangın kontrol altına alındı. O köye yangın söndürme tüpü zorunlu hale getirildi.

Artvin De Buyuk Yangin 35 Hane Kullanilamaz Hale Geldi
Artvin De Buyuk Yangin 35 Hane Kullanilamaz Hale Geldi from static.birgun.net
Yusufeli ilçesindeki zeytincik köyünde çıkan yangında cami ve köy odası ile 22 ev artvin valisi kemal cirit, i̇l jandarma komutanı albay mustafa çelik, emniyet müdürü alaattin akbaş. Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde dün çıkan, 35 binada, 60 ev ile ahır ve samanlıkların yandığı, 30 dolayında büyükbaş hayvanın telef olduğu yangın, sabaha karşı yağmurun da etkisiyle söndürüldü. Devam eden yangında küçükbaş hayvanların telef olduğu belirtildi. Köyde 60'ya yakın ev yandı. İçişleri bakanlığı sözcüsü i̇smail çataklı, afad'dan 1 milyon tl acil yardım ödeneği gönderildi. Edinilen bilgiye göre, artvin'in borçka ilçesine bağlı aşağı muratlı mahallesinde recep ve murta aydın'a ait iki ailenin kaldığı evin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Artvin yangin indir, artvin yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Artvin yangın haberleri sayfasında artvin yangın haberlerini bulabilir tüm artvin yangın haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.

Artvin yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir.

Haber ajanslarının artvin ilinden artvin ortaköy'de yangın: Neyse ki korkulan olmadı, ölüm haberi gelmedi. Kısa sürede büyüyen yangın, artvin merkez ve ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından söndürüldü. Artvin yangın son dakika haberleri ve artvin yangın video ve resimleri. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçrayan yangına havadan müdahale için yangın söndürme helikopteri istendi. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredeki evlere de sıçradı. Artvin son dakika haberleri : Artvin yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Artvin yangın ile ilgili haberler. Dokumacılar köyü sahlepçiler mahallesinde saat 12.00. Yusufeli ilçesindeki zeytincik köyünde çıkan yangında cami ve köy odası ile 22 ev artvin valisi kemal cirit, i̇l jandarma komutanı albay mustafa çelik, emniyet müdürü alaattin akbaş. Artvin'de 60 hanenin yandığı köy havadan görüntülendi. Yangında 70 hane bulunan köydeki evler.